Anslagstavlan

 

Här kan föreningar och privatpersoner annonsera om sådant som rör bygden och aktiviteterna här. Hör av er till någon av oss på hemsidan eller skicka ett mejl till kontakt@nastansjo.se


 

Skjutbanan har årsmöte torsdag 22 mars i Västanbäck hos Kristina Ramstedt

 


Byalaget kallar till årsmöte

Torsdag 22 mars klockan 18 i vävstugan (bygdegården)

Bl a fråga om strandlättnad


Jubileum

Tomtetjänst har funnits i 70 år!

Det tycker vi förtjänar att uppmärksammas. Därför kallar vi till möte i vävstugan/bygdegården måndag den 19 mars kl 18:30 för alla intresserade. Hur kan vi fira denna unika tradition? Kom med idéer eller kom bara med och hjälp till att tänka kring detta. Initiativet är föreningsgemensamt men bakom denna kallelse står Sara, Malin och Laila ifall ni vill kontakta oss innan.

ALLA varmt välkomna!

 


Odlingsglädje i väntan på våren.


Nu startar vi en kurs för er som är ivriga att komma igång med vårens grönsaksodling. Vi träffas några kvällar i februari och bygger drivbänk tillsammans, samtidigt som vi lär oss mer om vilka sorter som går odla tidigt.
Första träffen designar vi våra drivbänkar och lär oss mer om vad som krävs för att starta upp  odling av grönsaker redan i april.Ni som är intresserade är välkomna till "Snicken" kl 18.30 på tisdagarHar ni frågor- kontakta Eva Flodin


 

Instagram

Malin Björkman startade för några år sedan ett Instagramkonto för Nästansjö. Sedan dess har olika personer med Nästansjö-anknytning lagt upp sina bilder där. Vackra vyer, tänkvärda fotovinklar och ord, gamla historiska bilder, folk, hus, jakt ... ja, allt mellan himmel och den lappländska jorden finns där. Nu kan ni som inte har Instagram i era telefoner titta på dessa bilder här på datorn. Följ länken nedan (eller gå via länken längst upp till höger på första sidan här på hemsidan).

Sänd också en tacksam tanke till Malin som startade detta konto. Vi är många som gillar det!

http://www.imgrum.net/user/nastansjo.se/1989076783


Träna på Nästansjö gym
kostnad 20 kr/dag eller 100 kr/mån
pengar sätts in på pg 269591-4 (NAIF)
kod till nyckelskåp fås av Malin Danielsson