Anslagstavlan

 

Här kan föreningar och privatpersoner annonsera om sådant som rör bygden och aktiviteterna här. Hör av er till någon av oss på hemsidan eller skicka ett mejl till kontakt@nastansjo.se


REA! Nästansjömössor- endast 30 kr/st.

Idag den 11 jan finns 2 svarta mössor och 63 röda.

Kontakta Liselott Abramsson. Pengarna sätts in på GOLs konto: bankgiro 260-1300 (Det går också swisha till Sara Enebjörk på 0730-49 44 29. Var noga med att märka betalningen GOL/mössor.)

 

 


Byabla´e

De flesta av oss som är något äldre minns nog Byabla´e. Kjelle har scannat in de nummer vi fått tag i (om någon har fler nummer hemma så hör gärna av er till Kjelle eller Sara).

De ligger i pdf-format under "Historia och Kultur" här till vänster på hemsidan. Mycket nöje!

 


Nästansjötröjan

Det finns ett antal Nästansjötröjor till salu fortfarande. Det finns flest av färgerna blå, cerise och svart men även vissa andra färger kan gå att få tag i. Kontakta Liselott Abramsson (eller hemsidan) om ni är intresserade.Instagram

Malin Björkman startade för några år sedan ett Instagramkonto för Nästansjö. Sedan dess har olika personer med Nästansjö-anknytning lagt upp sina bilder där. Vackra vyer, tänkvärda fotovinklar och ord, gamla historiska bilder, folk, hus, jakt ... ja, allt mellan himmel och den lappländska jorden finns där. Nu kan ni som inte har Instagram i era telefoner titta på dessa bilder här på datorn. Följ länken nedan (eller gå via länken längst upp till höger på första sidan här på hemsidan).

Sänd också en tacksam tanke till Malin som startade detta konto. Vi är många som gillar det!

http://www.imgrum.net/user/nastansjo.se/1989076783