Anslagstavlan

 

Här kan föreningar och privatpersoner annonsera om sådant som rör bygden och aktiviteterna här. Hör av er till någon av oss på hemsidan eller skicka ett mejl till kontakt@nastansjo.se


ÅRSMÖTE

Nästansjöbygdens Intresseförening har årsmöte:

8 november kl 19:00

Plats: Panget.

 


Så här i barnafödestider så vill vi påminna om att byn har ett jättefint dopsilver som består av ljusstakar och en dopskål. Detta går låna om någon vill döpa sitt barn i Nästansjö. Det finns bilder här på hemsidan. Gå in på "Historia och kultur" och välj sedan "Från förr" och länken som heter "Minnen från Nästansjö och grannbyarna" (från adventskalendern 2013).

 


 


 

Det finns Nästansjömössor kvar! Endast 70 kr/st.

Kontakta Liselott Abramsson. Pengarna sätts in på GOLs konto: bankgiro 260-1300 (Det går också swisha till Sara Enebjörk på 0730-49 44 29. Var noga med att märka betalningen GOL/mössor.)

 

 


Nu är NAIF registrerade som skoterklubb hos försäkringsbolaget Svedea!

För NAIFs medlemmar så är det bara att säga till att de är medlemmar av NAIF skoterklubb så kommer de att få 10 % rabatt när de tecknar försäkring hos Svedea. Den rabatten ni får kommer att vara på 10%.

Varje rabatt som Svedea ger med skoterklubbens namn inskrivet kommer att ge NAIF en summa pengar.

Om någon i klubben är intresserade av att se över sina försäkringar så kontakta PerElof Jonsson på 090-8201806 eller maila perelof.jonsson@svedea.se .

För att ge ett förslag behöver jag veta personnummer på ägaren, vilken skoterklubb de är medlem i samt regnummer på skotern.

Svedea kan självklart hjälpa till att se över andra försäkringar också vid behov, men de försäkrar inte allt. Det är skoter, mc, båt, bil, vattenskoter, företagsbil, ATV, hund (jakt och sällskap), katt, vissa företag och drönare som de i dagsläget försäkrar.


Nästansjötröjan

Det finns ett antal Nästansjötröjor till salu fortfarande. Det finns flest av färgerna blå, cerise och svart men även vissa andra färger kan gå att få tag i. Kontakta Liselott Abramsson (eller hemsidan) om ni är intresserade.Instagram

Malin Björkman startade för några år sedan ett Instagramkonto för Nästansjö. Sedan dess har olika personer med Nästansjö-anknytning lagt upp sina bilder där. Vackra vyer, tänkvärda fotovinklar och ord, gamla historiska bilder, folk, hus, jakt ... ja, allt mellan himmel och den lappländska jorden finns där. Nu kan ni som inte har Instagram i era telefoner titta på dessa bilder här på datorn. Följ länken nedan (eller gå via länken längst upp till höger på första sidan här på hemsidan).

Sänd också en tacksam tanke till Malin som startade detta konto. Vi är många som gillar det!

http://www.imgrum.net/user/nastansjo.se/1989076783