Anslagstavlan

 

Här kan föreningar och privatpersoner annonsera om sådant som rör bygden och aktiviteterna här. Hör av er till någon av oss på hemsidan eller skicka ett mejl till kontakt@nastansjo.seLiselott Abramsson hälsar att
 TRÖJORNA HAR KOMMIT!!!!! Mot uppvisande av inbetald summa kommer T-shirtarna att lämnas ut. 
Pengarna sätts in på Intresseföreningens konto: Swedbank. Clearingnr 8420-2, kontonummer 974 775 603-0. Swish finns tyvärr inte! Pris / tröja är 180kr. OBS!!! Ange samma namn vid betalning som personen som beställt tröjorna. Tröjorna hämtas hos mig. OM man glömt hur många tröjor man beställt är det bara att höra av sig till. Jag ser helst att man hämtar tröjorna så fort som möjligt så pengarna kommer in. Det finns några felbeställningar men de personer detta berör kommer att få ett sms av mig.

070-335 73 88


Instagram

Malin Björkman startade för några år sedan ett Instagramkonto för Nästansjö. Sedan dess har olika personer med Nästansjö-anknytning lagt upp sina bilder där. Vackra vyer, tänkvärda fotovinklar och ord, gamla historiska bilder, folk, hus, jakt ... ja, allt mellan himmel och den lappländska jorden finns där. Nu kan ni som inte har Instagram i era telefoner titta på dessa bilder här på datorn. Följ länken nedan (eller gå via länken längst upp till höger på första sidan här på hemsidan).

Sänd också en tacksam tanke till Malin som startade detta konto. Vi är många som gillar det!

http://www.imgrum.net/user/nastansjo.se/1989076783


Träna på Nästansjö gym
kostnad 20 kr/dag eller 100 kr/mån
pengar sätts in på pg 269591-4 (NAIF)
kod till nyckelskåp fås av Malin Danielsson