Fotogalleri

 

 

 

Här visas bilder från Nästansjö! Klicka på bilden om du vill se den i större storlek.

Skotertur del II , mot Dainan!

Så utrustade vi oss med spade och yxor och ett glatt humör och två skoter sladdar och började skoter trampningen från Nästansjö/Golis upp till Dainan på Trettondagen.
Många gånger körde vi fast, vissa klarade sig bättre än andra, men med ett glatt leende kommer man långt. skoterleden är som en puckel pist vissa sträckor men vi får hoppas på mera snö så blir det nog bra.

 

Man måste ta det försiktigt nu när man kör skoter efter lederna för det finns öppna vattendrag lite var stans och bäckarna och sjöarna har inte frusit helt. Var uppmärksam.

/Malin

 

Nio skotrar mot Dainan   Överfart Ängesbäcken


Ivar på äventyr

Jag och Egon var på bärgningsuppdrag på fredag eftermiddag. Ivar meddelade att han hade kört fast bakom timmer traven nere vid Tresundvägen och han hade inte tid att dra upp skotern, så vi kanske kunde hjälpa honom. Japp det fixar vi sa vi. Men oj så han hade kört fast . Vi hade med oss en gammal och trött widetrack som inte orkade dra upp skotern så vi fick spela upp den cm för cm med ett spänn band. Det gick sakta men framåt. Efter två timmar kom Ivar tillbaka och då var skotern nästan uppe så med samlad handkraft drog vi upp skotern sista biten.

/Malin

Fast i leran...   På väg upp   Nästan uppe  

 



Notera:

Söker du foton som funnits här? 

Eller är det ditt första besök i fotogalleriet och du kanske vill se mer?

Ta en titt i FOTOALBUMET med arkiverade foton.

 
 


FOTOARKIVET

Saknar du kort som tidigare funnits i fotogalleriet?

De kan ha flyttats för att frigöra utrymme!

Ta en titt bland arkiverade foton, de kanske har flyttats dit!

FOTOALBUM - arkiverade foton