Fotogalleri

 

 

 

Här visas bilder från Nästansjö! Klicka på bilden om du vill se den i större storlek.

Lyckad skoterutflykt med NAIF:are och VSSK:are.
 
Lördagen den 24 mars 2007 samlades vi vid Nästansjö kooperativa för avfärd till hemligt mål. Strålande solsken och glada medlemmar blev till en kanon dag.

   
 

Ivar var vår vägvisare, han tog oss först en sväng runt Sikholmen och sedan styrde hela skotertåget mot Insjön ,efter en stunds körande efter leden vek han plötsligt av och vi alla följde efter med spänning -Vart skulle detta sluta? Men snart kom vi fram och möttes av NAIF:are som fixat elden med kaffepannan på kokning. Vi hade hamnat på Gusjön!

   

 

 
Så gick start skottet för fisketävlingen och vi alla spottade på krokarna och började intensivt att fiska. Många var det som fick fisk.
Under tävlingens gång så dukades det fram fika. Alla fick vi äta smörgåsar och grilla korvar med festis och kaffe till. Ingen åkte därifrån hungrig!

     

VSSK:arna var inte många till antalet men fiska det kunde de .

 


Klockan ett blåstes tävlingen av och fisken lades upp för att kolla vem som fått längsta fisklängan. NAIF vann med stor marginal.

   

 
Emil och Andre med två fiskar var vann första pris i barnklassen. Ivar och Lars-Henrik hade fått åtta fiskar var men Ivar hade utan tvekan fått den största fisken av oss alla så han tog hem första pris.
Bra fiskat av oss alla.

 

 
Så var det dax för den andra utmaningen mellan NAIF och VSSK: Lassokastning. Kampen var hård men NAIF tog hem vinsten även där. Det ser ganska enkelt ut att kasta men det är det verkligen inte!

   

 
Tredje kampen var Frågesport. Sara gav deltagarna riktigt kluriga frågor. Exempelvis: Hur många skotrar vi varit som mest på sjön under dagen och hur högt Björnberget är...
VSSK:arna klarade frågorna med stil och tog hem vinsten.

Klossbyggning var sista utmaningen och det var lika svårt som alltid att få dessa klossar att ligga stilla ovan på varandra. NAIF lyckades tillslut att kamma hem vinsten.

 

 
Efter hårt tävlande delades det ut godis till alla.

Skotertaxi fanns för dem som vågade...

 
NAIF:styrelsen  tackar medlemmar och  VSSK:are för en toppen dag med go väder och många glada skratt, på återseende nästa år!

Jag vill tacka ALLA ni som på ett eller annat vis hjälpt till att göra denna utflykt till en kanon dag, utan ideellt arbete, vilja och alla er medlemar som vill komma, blir det inte utflykter som denna. /Malin 

 



Notera:

Söker du foton som funnits här? 

Eller är det ditt första besök i fotogalleriet och du kanske vill se mer?

Ta en titt i FOTOALBUMET med arkiverade foton.

 
 


FOTOARKIVET

Saknar du kort som tidigare funnits i fotogalleriet?

De kan ha flyttats för att frigöra utrymme!

Ta en titt bland arkiverade foton, de kanske har flyttats dit!

FOTOALBUM - arkiverade foton