Fotogalleri

Vad händer i Nästansjö en vanlig lördag kväll?

Jag och Siri bestämde oss för att ta reda på det! Första stoppet blev vid Panget där folk var samlade ute på gräsmattan. När vi klev ur bilen möttes vi av två flickor som sa ”Det är fest här!”. Och visst var det fest! Det var den årligen återkommande Fredrikshallsfesten vi hamnat på
 ”Allt är bra. Det är mycket trevligt och maten var god!” ”Alldeles lysande fest. Vi saknar några som inte är här men annars är det helt okej!” ”Ja, riktigt bra. Herrarna vann spiktävlingen dessutom!”
Myggen trivdes också mycket bra på festen ;)

Vi fortsatte dock vår turné genom byn och nästa stopp blev Jörgen och Ulrikas hus där det målades (fast några tog en välbehövlig vila på verandan just när vi var där) för fullt. Det verkade gå utmärkt så nästa gång ni passerar kan ni se husets nya färg (linne, som den för övrigt heter).

Vi körde till bussgaraget och vände utan att se något mer som var på gång. Sista anhalten denna kväll blev nere vid Nästansjön. Där hade Viktor och Simon åkt vattenskidor och satt nu och grillade.

Vi fick oss en tur med ”Blå Blixten” ut till Sikholmen där grabbarna tidigare på dagen målat gapakôja och dasset. Det blev väldigt bra (tjära heter för övrigt färgen ;) så nu kan ni bege er dit någon vacker sommarkväll efter en dag på sjön.

Text & foto: Sara Enebjörk

 

Notera:

Söker du foton som funnits här? 

Eller är det ditt första besök i fotogalleriet och du kanske vill se mer?

Ta en titt i FOTOALBUMET med arkiverade foton.