Protokoll fört vid Årsmöte GOL Golisens förening för levande landsbygd 2009-04-30 Föreningshuset Golisen

 

Närvarande: Lars-Henrik Danielsson, Britta Danielsson, Anna-Gretha Flodin, Torsten Flodin, Eva Flodin, Laila Jonsson, Viktor Danielsson, Leila Flodin, Dennis Flodin, Jani Ahonen, Maria Kristoffersson, Agne Danielsson, Paul Danielsson, Erik Stighall, Natali Kristoffersson, Karin Flodin, Mikael HAglund, Marcus Haglund, Mirja Flodin, Ulf Kristoffersson, Elin Danielsson, Jens Johansson

 

 

  1. Till ordförande för mötet valdes Eva Flodin. Till sekreterare valdes Maria Kristoffersson
  2. Till Justerare valdes Agne Danielsson agne_danielsson@hotmail.com
  3. Årsmötet beslutade att mötet utlysts enligt stadgarna
  4. Årsmötet slog fast dagordningen
  5. a) Styrelsen gick igenom verksamhetsberättelsen som var imponerande och årsmötet godkände densamma. b) Förvaltningsberättelsen föredrogs med balans och resultaträkning för det gågna räkenskapsåret.
  6. Revisorernas berättelse över förvaltningen föredrogs. Årsmötet godkände dessa berättelser och beslutade att lägga dessa till handlingarna.
  7. Årsmötet beslutade att ge styrelsen ansvarsfrihet för det gågna året.
  8. Medlemsavgiften har varit att delta i arrangemang och verksameht. Det kommande året ska en donationsburk finnas vid arrangemang för de som vill ge ett bidrag till föreningen.
  9. Kommande verksamhetsår ska ett kanotställ med tak och väggar byggas och placeras tillgängligt för turister. Aktiviteter ska arrangeras vid: Midsommar, Valborg, Golisrennet, Björnrycket, Julafton och Alla helgonahelgen. Broschyr håller på att tas fram för att informera om aktiviteter i området vilken ska finnas via Turistinformationen och Allehanda. En buff ska tas fram med tryck som ska säljas till självkostnadspris. Fiskekort för fiske från kanot håller på att förhandlas fram. Tomteverksamheten ska även i år genomföras på julafton.
  10. Till styrelse för kommande år valde årsmötet följande:

Ordförande Eva Flodin

Sekreterare Malin Danielsson

Kassör Sara Enebjörk

Revisor Margaretha

            Revisorsupleant Britta Danielsson

            Valberedning Paul Danielsson, Viktor Danielsson

            Ledamot Laila Danielsson

  1. a) Som medlemsbevis tas buff fram enligt tidigare beslut. b) Plantsättning ska genomföras för de unga i föreningen där de själva bestämmer vilka aktiviteter som ska genomföras för de medel som tas in, förslag på fjällvandring finns. Britta ansvarar för att vara plantbas.
  2. Som avslutning lyfts det fram vilket gott arbete föreningen gör för bygden och dess invånare och styrelsen får en eloge för detta. Eva avslutar mötet.

Vid avslutningen genomförs en gemensam måltid med korv och mos i föreningshuset      samt Valborgsmässofirande med majbrasa, körsång och fyrverkerier som medlemmarna bidragit med.

 

 

Eva Flodin                                                                                     Agne Danielsson

Ordförande                                                                                    Justerare