Styrelsemöte  NAIF 080905

 

Närvarande:

Agne Danielsson

Malin Danielsson

Kjell-Olov Mikaelsson via telefon

 

 

  1. VBS killen som jobbar med skoterlederna har meddelat att han kan bygga en ny bro mellan Nästansjö och Västansbäck  ifall att han får hjälp med att köra ut virket som vi fått gratis av sågen. AGNE och MALIN tar på sig att ordna med detta (före snön kommer).

 

 

  1. Skotern som NAIF använder på elljusspåret måste fixas före snön kommer . Mattan är trasig och det måste köpas en ny bättre begagnad och monteras. KJELL- OLOV tar på sig detta och ansvarar för att allt blir ordnat (före snön kommer).

 

 

  1. Vårat bidrag som vi får av kommunen på 3000kr för att vi ordnar med skolans skidspår är guld värda , men vi måste försöka få loss lite mera pengar för att vi har ett elljusspår. JANI har tidigare haft detta i uppdrag och får nu i uppdrag att fortsätta. En skrivelse till kommungubben, där NAIF  förklarar att vi har många som åker från byn men även från byarna runt omkring mm. Därför vill NAIF gärna ha ett extra bidrag så att vi har råd att tanka skoter och hålla elljusspåret preparerat.

 

 

4.    Skolans skidspår är i akut behov av röjning. JÖRGEN, KARL-FREDRIK och                           ROBERT   får det i uppdrag. Agne har en röjsåg att låna ut. Detta måste göras nu (före snön kommer).

 

 

Justerare: Agne Danielsson

 

……………………………………………………..

 

Mötet protokollfört av Malin Danielsson:

 

…………………………………………………………………..