Lördagen närmar sig med stormsteg!!!


Ute i skogen runt omkring märks det att mörkrets varelser är i farten. Lyssnar du noga kan du höra deras släpande steg och kanske kan du till och med få höra ett ihåligt, glädjelöst skratt. Skulle du höra något av detta, gå skyndsamt in i värmen och tryggheten. De är inte att leka med dessa varelser!


På lördag däremot, då måste alla ni modiga, godhjärtade människovarelser sluta er samman och gå till motangrepp mot det mörka i vår värld. När vintertiden inträder kommer ingen att kunna övermanna varelserna i skogen så detta är vår sista chans. Vi ska överrumpla dem under sommartidens sista timmar! Prata inte högt om detta. Måste ni avhandla detta ämne, vänner emellan, gör då det i avskildhet och tyst, tyst så att inget läcker ut till mörkrets varelser. Allt hänger på att vi kan ta dem med överraskning.


Vi skickar ut de yngre som förtrupp. Klockan halv sex ska ni yngre vara på plats. Varma kläder och varma skor är ett måste. Ficklampa kan också vara bra att ha. Om ni vill kan ni klä ut er för att förvirra skogens varelser ytterligare.
En timme senare, klockan halv sju, ska ni äldre vara på plats med samma utrustning som de små. Det är viktigt att ni inte kommer för tidigt, för då kommer mörkrets krafter att ana oråd och det FÅR INTE HÄNDA!!!


Här nedan finns vägbeskrivning. Eftersom vi inte kan riskera att fel varelser läser detta är vägbeskrivningen som en gåta, men ni TAPPRA SPÖKJÄGARE kommer att gåtan lösa!

Lyssna nu noga ska ni få höra
Nästan till vägs ände ska ni köra
Golisen, Ellas och Hermans ni passera
Vänta bara det kommer mera…


När ni flämtande låga vid infart till vänster finna
följ då den lilla vägen, båd man och kvinna
Vid slutet av vägen var förr kunskapens källa
Det är här nu vi spökena ska fälla!

Väl mött!